Kategorie
Szybki kontakt

Zobacz adres kontaktowy i numer konta.
Nowości
PL1  MASA CUKROWA
Szybki podgląd
20,00 zł
C10 OPLATEK
Szybki podgląd
14,00 zł
C9 OPLATEK
Szybki podgląd
14,00 zł
C8 OPLATEK
Szybki podgląd
14,00 zł
Z7A MASA CUKROWA
Szybki podgląd
20,00 zł
Z6A MASA CUKROWA
Szybki podgląd
20,00 zł
Z5A MASA CUKROWA
Szybki podgląd
20,00 zł
Z4A MASA CUKROWA
Szybki podgląd
20,00 zł
Z3A MASA CUKROWA
Szybki podgląd
20,00 zł
Z2A MASA CUKROWA
Szybki podgląd
20,00 zł

Polityka prywatności

Polityka prywatności

 

Jakiekolwiek zmiany nie wpływają na naszą zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych, zdjęć i projektów naszych klientów .

SZANUJEMY TWOJĄ PRYWATNOŚĆ
Twoje dane osobowe chronione są zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1204).

  1. Jakie dane o Tobie zbieramy?
    Dane zbierane podczas rejestracji Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu będziesz musiał sie zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres email oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie. Dane zbierane podczas transakcji zakupu Zanim będziemy mogli dokonać transakcji zakupu towaru w naszym sklepie zapytamy Ciebie o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu. Dane dotyczące formy płatności, np. typ karty kredytowej, numer karty kredytowej, datę ważności, numer CVV (trzycyfrowy kod na odwrocie Twojej karty kredytowej) przechowywane są przez firmę PayU. Dane zbierane automatycznie Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego itp. Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email itp.
  2. W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?
    W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja jest obowiązkowa jeżeli chcesz dokonać zakupu. Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym pobrania od Ciebie pieniędzy oraz dostarczenia Tobie zamówionego towaru. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej transakcje płatnicze w celu obciążęnia Twojej karty kredytowej. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoraru zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.
  3. W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?
    Jeżeli dokonałeś transakcji zakupu towaru, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojej transakcji. Zastrzegamy sobie prawo do przesłania Ci maila naszym Newsletterem. Zostaniesz zapytany w mailu czy chcesz otrzymywać kolejny numer Newslettera. Zawsze masz możliwość wypisać się z Newslettera.
  4. W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?
    Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Dane, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częscią rachunku. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.
  5. Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")
    Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.
  6. Co się dzieje z nadesłanymi projektami, zdjęciami?
    Nadesłane zdjęcia przechowywane są na zaszyfrowanych dyskach, by osoby trzecie nie miały wglądu w zamówienia.
    Zdjęcia i zamówione projekty kasowane są po 14 dniach od potwierdzenia otrzymania przesyłki lub 30 dni jeśli nie potwierdzisz jej odbioru.
    Nadesłane zdjęcia i prace nie są udostępniane, prezentowane osobom/firmom trzecim.
  7. Zmiany naszej polityki prywatności.
    Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Koszyk
...jest pusty